Om oss

Vi har ett stamnamn i Sverak och kattungarna som flyttar från vårt hem har en stamtavla. Vi är medlem i kattklubben Elfborgskatten

Jag som har SE*Vänerkatten heter Thilda Larsson. Jag bor i en liten villa utanför Vänersborg med min sambo Johan och våra tre katter Luna, HerrNando och Miss Bell. La-Kaya tillhör också vårt katteri men bor hos fodervärd.

Jag har alltid tyckt om djur och funderade länge på vilken ras jag skulle skaffa. Min lillebror var lite snabbare än mig och valde att skaffa en Maine Coon. Första gången jag såg honom fastande jag helt för hur han såg ut. Ju längre tiden gick och desto mer jag lärde känna honom och hans sätt att vara desto mer fastnade jag för rasen. Han var olik de andra katterna som jag tidigare har mött. Hans ståtlighet, sociala sätt att vara och inte minst hans sätt att gå runt och ”prata”. Jag bestämde mig för att köpa en egen Maine Coon och skaffade mig Luna. Hon var lika underbar och jag bestämde mig snart för att en dag starta en egen uppfödning av denna underbara ras.
Efter Luna fick även HerrNando och Miss Bell flytta in i vår lilla villa. Vårt senaste tillskott i Vänerkatten är även honan La-Kaya. Vi hälsar henne varmt välkommen till oss.

Jag ser fram emot kommande kullar med SE*Vänerkatten. Mitt mål är att avla fram renrasiga och friska Maine Coon som i sin tur kan glädja och ge sällskap till andra.

Varmt välkommen att höra av dig till oss.